Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

A megrendelőink a megrendelés során a clubsport.hu webáruházban a következő fizetési és szállítási módokat kínálja:

FIZETÉSI MÓDOK:

1. Utánvét 
Az áru ellenértékét a csomag kézbesítésekor kell megfizetni a futárnál. Ezzel a fizetési móddal a shop teljes kínálatának ellenértéke fizethető. A futárnál az utánvét összegét csak készpénzzel lehet fizetni, bankkártyával nem. Utánvét összege 500 Ft.
2. Banki átutalás (előre utalás)
Amennyiben a banki előre átutalással történő fizetés választja, abban az esetben a megrendelt raktárról elérhető áru kézbesítését a rendelés ellenértékének bankszámlánkra történő megérkezését követő munkanapon indítjuk.
A számlát elektronikus formában küldjük el az utalás lebonyolításához.
Kérjük, hogy - a számla kiérkezésétől - az átutalást 7 munkanapon belül teljesítse. Ezen idő elteltével a megrendelt áru rendelkezésre állását nem tudjuk garantálni.
Kérjük, hogy az átutalásánál a megjegyzés rovatban tüntesse fel a megrendelés számla számát.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK:

1. Futár által való kézbesítés
A csomagot a futárszolgálat ő általa meghatározott futára kézbesíti Önnek az Ön által a megrendelés során megadott szállítási címre. A csomag kézbesítése általában a raktárunkról való kiszállítást követő munkanapon történik. A futárszolgálat és mi is emailben értesítjük a csomag érkezéséről a címzettet, rendszerint a kézbesítést megelőző munkanapon. A kézbesítés napján a futárszolgálat a kézbesítés előtt SMS – t küld, míg a futár telefonon is értesíti a címzettet a csomag érkezéséről.
A csomag szállítás díja 2.200 Ft / csomag
2. Személyes átvétel 
3300 Eger, Árpád utca 64.
3. GLS Csomagpont/Csomagautomata
A csomagot a futárszolgálat ő általa meghatározott futára kézbesíti Önnek az Ön által a megrendelés során megadott GLS Csomagpontra/Csomagautomatába. A csomag kézbesítése általában a raktárunkról való kiszállítást követő munkanapon történik. A futárszolgálat és mi is emailben értesítjük a csomag érkezéséről a címzettet, rendszerint a kézbesítést megelőző munkanapon. A kézbesítés napján a futárszolgálat a kézbesítés előtt SMS – t küld, míg a futár telefonon is értesíti a címzettet a csomag érkezéséről.
A GLS csomagpontra a csomag szállítás díja 1.900 Ft / csomag